Stichting Hulp aan Roemenië
woensdag 27 mei 2020
 
 

Verslag activiteiten 2013

Februari

We hebben onze jaarlijkse  collecteweek weer achter de rug. We hebben een mooi bedrag opgehaald.

Gevers en vrijwilligers hartelijk dank.

 

Mei

Een hulptransport met gebruikte spullen, kleding, fietsen en groenten in blik zijn vervoerd naar Roemenië.

 

Juli

Op een mooie zomerdag hebben we onze verkoping gehouden. Het was weer een gezellige dag. Met de opbrengst kunnen we onze bestaande projecten ondersteunen en daarnaast zetten we een gedeelte apart voor ons nieuwe project onder de zigeunerkinderen.

 

Oktober

Een tweede transport met goederen is vervoerd naar Roemenië

 

November

Kees, Huib en Jan hebben een bezoek gebracht aan de lopende projecten in Roemenië (zie hiervoor ook het verslag). Ze hebben met eigen ogen kunnen zien dat twee kerkgebouwen flink zijn opgeknapt. Ook hebben ze een bezoek gebracht aan de kassen die verplaatst zijn. Daarnaast hebben ze verschillende vragen gekregen over goederen die deze mensen goed zouden kunnen gebruiken. We kunnen weer concreet zoeken naar een airco, tegels en verwarmingen.

Ook hebben de bestuursleden een bezoek gebracht aan het dorpje waar we ons nieuwe project (samen met Gipsy Mission) onder de zigeunerkinderen willen starten.

 

In Aagtekerke hebben we een haakcursus gegeven. We hebben een aantal gezellige avonden gehad.

 

December

Ook dit jaar hebben we weer een kerstactie gehouden. Een dag voor de kerst hebben we onze bestellingen van tulbanden, kerststollen en kerststaven bij de inwoners van Aagtekerke bezorgd.