Stichting Hulp aan Roemenië
woensdag 27 mei 2020
 
 

Activiteiten


Verslag activiteiten 2018

Activiteiten 2018

In februari hebben we onze jaarlijkse collecte gehouden in de dorpen Aagtekerke en Meliskerke. We hebben het mooie bedrag van € 1731,08 heeft opgebracht.

 

Op een zomerse dag in juli hebben we onze jaarlijkse zomermarkt/ rommelmarkt georganiseerd op het schoolplein van de Jh. W. Versluijsschool. We mogen terugkijken op een gezellige dag.

 

In december hebben we voor de kerstdagen stollen, kerstkransen, banketstaven en tulbanden van bakkerij Koppejan verkocht.

 

Met de opgehaalde bedragen ondersteunen we het werk onder de zigeunerkinderen in Turgasor en betalen we het jaarlijkse transport naar verschillende andere dorpen.

Dit jaar hebben we schoolmeubels mee kunnen nemen die we gekregen hebben van de Boaz school uit Meliskerke.

 
verslag activiteiten 2015

Bezoek Roemenië

Van 23 tot 30 oktober 2015 is er weer een bezoek gebracht aan Roemenië. Hier zijn de contacten weer bezocht, en is de stand van zaken met betrekking tot de projecten weer bekeken. Voor het gehele verslag kijkt u onder het kopje 'activiteiten' - 'reisverslagen'

 

Rommelmarkt

Op dinsdag 28 juli hebben we onze jaarlijkse rommelmarkt georganiseerd. Voor deze dag werd er veel regen opgegeven maar we hebben toch besloten om de markt door te laten gaan. Op de dag zelf was er veel wind maar geen regen. Alles is weer goed verlopen en aan het einde van de dag hadden we een bedrag van € 4.854,23 opgehaald.


Bloemschikken

Op donderdag 23 april hebben we onze eerste bloemschikavond gehouden. Na een hele gezellige avond ging iedereen naar huis met een prachtig bloemstuk. Na de vele positieve reacties willen we aan het einde van het jaar een tweede avond organiseren.

De opbrengst van deze avond was € 300,-


Collecte

In de laatste week van februari hebben we onze jaarlijkse collecte gehouden in Aagtekerke en Meliskerke. Dit heeft het bedrag van € 1509,10 opgeleverd.

Alle gevers en collectanten hartelijk dank!

 

 

 

 
Verslag activiteiten 2014

Januari

Op twee avonden zijn we met een aantal mensen aan het haken geslagen. Onder het genot van koffie/ thee met iets lekkers zijn de mooiste creaties gemaakt.

 

Februari

Van maandag 17 februari tot en met zaterdag 22 februari hebben we onze jaarlijkse collecte gehouden in Aagtekerke en Meliskerke.

 

April

Het eerste hulptransport van dit jaar is weer naar Roemenië vertrokken.

 

Juli

Op een mooie zomerse dag hebben we onze jaarlijkse rommelmarkt gehouden

 

December

Leden van het bestuur hebben een bezoek gebracht aan Roemenië (zie hiervoor het verlag onder het kopje activiteiten).

Ook dit jaar hebben we weer een kerstactie gehouden.

 
opbrengsten activiteiten 2014

Collecte

De collecte die we gehouden hebben in Aagtekerke en Meliskerke heeft het bedrag van € 1509,10 opgeleverd.

Alle gevers en collectanten bedankt!

 

Rommelmarkt

Op dinsdag 22 juli hebben we onze jaarlijkse rommelmarkt gehouden. Deze dag heeft het prachtige bedrag van € 4.854,23 opgeleverd.

Ook nu spreken we onze dank uit aan de vele vrijwilligers en de mensen die met een kraam op onze verkoping hebben gestaan.

 

Kerstactie

In december hebben we onze jaarlijkse kerstactie gehouden. We hebben hiermee € 543,50 aan winst overgehouden. Dit bedrag gebruiken we voor ons nieuwe project in Targusor (zie hiervoor ook de informatie onder Projecten).

 

 
Verslag activiteiten 2013

Februari

We hebben onze jaarlijkse  collecteweek weer achter de rug. We hebben een mooi bedrag opgehaald.

Gevers en vrijwilligers hartelijk dank.

 

Mei

Een hulptransport met gebruikte spullen, kleding, fietsen en groenten in blik zijn vervoerd naar Roemenië.

 

Juli

Op een mooie zomerdag hebben we onze verkoping gehouden. Het was weer een gezellige dag. Met de opbrengst kunnen we onze bestaande projecten ondersteunen en daarnaast zetten we een gedeelte apart voor ons nieuwe project onder de zigeunerkinderen.

 

Oktober

Een tweede transport met goederen is vervoerd naar Roemenië

 

November

Kees, Huib en Jan hebben een bezoek gebracht aan de lopende projecten in Roemenië (zie hiervoor ook het verslag). Ze hebben met eigen ogen kunnen zien dat twee kerkgebouwen flink zijn opgeknapt. Ook hebben ze een bezoek gebracht aan de kassen die verplaatst zijn. Daarnaast hebben ze verschillende vragen gekregen over goederen die deze mensen goed zouden kunnen gebruiken. We kunnen weer concreet zoeken naar een airco, tegels en verwarmingen.

Ook hebben de bestuursleden een bezoek gebracht aan het dorpje waar we ons nieuwe project (samen met Gipsy Mission) onder de zigeunerkinderen willen starten.

 

In Aagtekerke hebben we een haakcursus gegeven. We hebben een aantal gezellige avonden gehad.

 

December

Ook dit jaar hebben we weer een kerstactie gehouden. Een dag voor de kerst hebben we onze bestellingen van tulbanden, kerststollen en kerststaven bij de inwoners van Aagtekerke bezorgd.

 


 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2